SIMPLE MODERN BOUQUET

200,00kn

Moderni buket je od hortenzije s 3 božura i zelenilom.

Napomena: Uz vrste cvijeća navedene u ovoj web-trgovini, moguće su i drukčije vrste cvijeća. Ukoliko ne vidite vrstu cvijeta i/ili kombinaciju boja i cvijeća koju biste željeli, slobodno nas kontaktirajte. Povratno ćemo vam se javiti sa svim detaljima o raspoloživosti po vašoj narudžbi.

kn
SKU: 6-MDBQ-3 Kategorija:

Opis

Općenito: Neke vrste cvijeća smanjeno su na raspolaganju ovisno o godišnjem dobu, pa ukoliko naručeni cvjetni aranžmani djelomično ili potpuno nisu na raspolaganju za željeni rok isporuke u trenutku narudžbe, obavijestiti ćemo vas elektroničkim putem ili putem telefona, kao i o mogućem roku isporuke. Po obavijesti možete prihvatiti trenutno dostupno, novi rok isporuke ili otkazati narudžbu.

Svježe cvijeće je prirodno, pa među cvjetovima iste vrste mogu postojati male razlike u veličini, obliku i boji. Latice i ostali dijelovi cvijeta mogu pokazivati prirodne nesavršenosti budući se radi o prirodnom cvijeću. Sukladno prirodnoj raznolikosti, moguća su mala odstupanja u obliku, veličini i boji u skladu sa prirodom cvijeta, od one prikazane na slici.

Briga za svježe cvijeće: Svježe cvijeće posebno je odabrano za vas te se aranžira i oblikuje neposredno prije isporuke.
Trajnost cvijeća moguće je produžiti redovitom promjenom vode, podrezivanjem stabljika cvjetova, uklanjanjem viška listova koji oduzimaju hranu cvijetu, a dodatno u kontaktu sa vodom mogu skratiti vijek svježine i trajnosti cvijeća u vazi te nadohranom koja je još jedan bonus za svježinu vašeg rezanog cvijeća. Za nadohranu kao i za sva pitanja vezana uz njenu pravilnu upotrebu možete nas kontaktirati.

Izloženost svjetlu i toplini: Izloženost suncu, visokoj temperaturi i vlazi, te izloženost toplini mogu uzrokovati brže propadanje cvijeta.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SIMPLE MODERN BOUQUET”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *SWEET & NEAT