O nama

Maja Kauzlarić - CEO and Creative Director
 

Maja Kauzlarić
CEO AND CREATIVE DIRECTOR

Inspirirani ljepotom cvijeća koju objedinjujemo u raskošnim Cvijet Kreativa kreacijama, kroz Royal Gardens collection donosimo njegovu raskoš u jednostavnim formama koje ostavljaju bez daha.

Royal Gardens collection pruža izuzetan cvjetni doživljaj u artiklima s dugotrajnim ružama, kombinirajući tako zavodljivu cvjetnu esenciju s jedinstvenim procesom očuvanja dugovječnosti. Na taj način u njihovoj ljepoti možemo uživati godinama.

Posvećeni smo nabavci svježih, raskošnih i kvalitetnih ručno branih cvjetova koji dolaze s bujnih, živahnih polja direktno u Vaše ruke.

Naglasak stavljamo na odabir visokokvalitetnih materijala koji omogućuju dugogodišnju i višenamjensku uporabu. Posebno dizajnirane kutije su multipraktične stoga se, osim za cvjetne aranžmane, mogu koristiti i za pohranjivanje ostalih predmeta ili kao vaze. Svojim će se dimenzija prilagoditi svakom domu.

Ponosni smo da smo zajedno s našim poslovnim partnerima osmislili i izradili ove posebne proizvode i tako pokazali da se hrvatski proizvod može pohvaliti kvalitetom i istančanom estetikom. Vjerujemo da će naše kreacije u vaše domove unijeti dašak elegancije i glamura i tako obogatiti svaki interijer.