Dostava

SAMO NAJBOLJE ZA VAS

Kada dobijete potvrdu narudžbe koju ste nam uputili, naš posao započinje izradom željenog cvjetnog aranžmana. Budući nam je jako važno da do vas ili vaših voljenih dođu najkvalitetniji artikli i svježi aranžmani, te da svježe cvijeće traje što duže, molimo da na vrijeme naručite željene proizvode, najmanje jedan radni dan prije željene dostave, a za pojedine artikle i do maksimum 3 radna dana, ovisno o raspoloživosti.

Dostava robe

Uslijed pandemije uzrokovane COVID-19, dostava je moguća samo na području Grada Zagreba i okolice, a za sve narudžbe preko 1.000 KN, dostava je besplatna.

Ukoliko su svi naručeni artikli odmah na raspolaganju, isporuka će biti izvršena u roku 24h-48h po primitku narudžbe.

Svi artikli moraju biti naručeni i plaćeni minimalno 24h prije potrebne isporuke.

Biti ćete obaviješteni o načinu i vremenu dostave i to elektroničkim putem ili putem telefona (ukoliko mail adresa nije valjana).

Ukoliko ste odabrali više artikla, a neki od njih nisu na raspolaganju, obavijestiti ćemo vas elektroničkim putem ili putem telefona (ukoliko mail adresa nije valjana), te o mogućem roku isporuke, a vama dajemo na raspolaganje mogućnost da prihvatite novi rok ili otkažete narudžbu.

Ukoliko otkažete narudžbu po navedenoj obavijesti, niste dužni uplatiti iznos prihvaćene narudžbe, a ukoliko ste uplatu već izvršili, a odlučili se za otkazivanje narudžbe uslijed ovdje navedenog razloga,  uplaćeni novac biti će vam vraćen.

Molimo vas da prilikom preuzimanja robe provjerite eventualna oštećenja i odmah ih reklamirate dostavljaču koji je robu dostavio, odnosno odbijete preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Smatra se da proizvodi koje ste uredno preuzeli bez reklamacije, nisu imali vidljivi nedostatak. 

Trošak dostave

Za narudžbe do 1.000 KN unutar Republike Hrvatske iznos dostave za kontinentalni dio iznosi 55 KN, a za otoke 81 KN.

Iznos dostave za narudžbe iz inozemstva obračunava se po tarifama za područja izvan Republike Hrvatske kurirske službe koja vrši dostavu.

Za narudžbe preko 1.000 KN dostava je besplatna.

Osobno preuzimanje

Naručena roba može se preuzeti osobno na adresi Poslovnice i skladišta Royal Gardens web-shop-a, Ivane Brlić Mažuranić 70, 10000 Zagreb

Vrijeme dostave i preuzimanja

VRIJEME DOSTAVE:

Od ponedjeljka do subote, od 10 do 18 sati.

Ukoliko je potrebno točno određeno vrijeme dostave ili je vrijeme dostave drugačije od navedenog, Kupac može obavijestiti Prodavatelja, koji će mu u najkraćem roku javiti druge mogućnosti.

VRIJEME ZA OSOBNO PREUZIMANJE:

Vrijeme osobnog preuzimanja na adresi Poslovnice i skladišta Royal Gardens web-shop-a, Ivane Brlić Mažuranić 70, 10000 Zagreb:

po dogovoru

Ukoliko Kupac želi preuzeti narudžbu u dan i sat koji su drugačiji od navedenog, Kupac može obavijestiti Prodavatelja, koji će mu u najkraćem roku javiti druge mogućnosti.