LUX MIRROR BOX MODERN BOUQUET

118,12 € - 139,36 €
890,00 kn1.050,00 kn
 cijena u eurima obračunata po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 

Lux mirror box s kombinacijom božura i tulipana, ili hortenzija i tulipana, ovisno o odabiru ponuđene opcije.

Napomena: Uz kombinacije cvijeća navedenih u ponuđenim opcijama, moguće su i drukčije kombinacije cvijeća. Ukoliko ne vidite kombinaciju cvijeća i/ili boja koju biste željeli, slobodno nas kontaktirajte. Povratno ćemo vam se javiti sa svim detaljima o raspoloživosti po vašoj narudžbi.

 kn
SKU: 6-MDBQ-7 Kategorija:

Opis

Općenito: Svježe cvijeće je prirodno, pa među cvjetovima iste vrste mogu postojati male razlike u veličini, obliku i boji. Latice i ostali dijelovi cvijeta mogu pokazivati prirodne nesavršenosti budući se radi o prirodnom cvijeću. Sukladno prirodnoj raznolikosti, moguća su mala odstupanja u obliku, veličini i boji u skladu sa prirodom cvijeta, od one prikazane na slici.

Neke vrste cvijeća smanjeno su na raspolaganju ovisno o godišnjem dobu, pa ukoliko naručeni cvjetni aranžmani djelomično ili potpuno nisu na raspolaganju za željeni rok isporuke u trenutku narudžbe, obavijestiti ćemo vas elektroničkim putem ili putem telefona, kao i o mogućem roku isporuke. Po obavijesti možete prihvatiti trenutno dostupno, novi rok isporuke ili otkazati narudžbu.

Briga za svježe cvijeće: Svježe cvijeće posebno je odabrano za vas te se aranžira i oblikuje neposredno prije isporuke, a dostavlja se bez vode. Prilikom isporuke, primatelja se informira o važnosti dodavanja vode, a kutije smo za vas posebno dizajnirali i osmislili kako bi imale ulogu modernih vaza. Trajnost cvijeća moguće je produžiti redovitom promjenom vode (cvjetovi unutar kutije tom se prilikom uklanjaju, ustajala voda ukloni, unutrašnjost kutije ispere pod mlazom vode i prebriše mekom krpom)

Održavanje kutije: Kutiju prati samo vodom, a prebrisati mekom krpom.

Izloženost svjetlu i toplini: Izloženost suncu, visokoj temperaturi i vlazi, te izloženost toplini mogu uzrokovati brže propadanje cvijeta.

Dodatne informacije

Opcije

Jednostavan buket od 5 božura i 10 tulipana u Lux mirror box-u, Moderni buket od 5 božura i 20 tulipana u Lux mirror box-u, Veći moderni buket od 3 hortenzije i 30 tulipana u Lux mirror box-u

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “LUX MIRROR BOX MODERN BOUQUET”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.IZDVOJENO IZ NAŠE PONUDE