1 RUŽA I 4 MACARONSA U SWEET MODERN BOX-U

71,36 €
537,66 kn537,66 kn
 cijena u eurima obračunata po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 

1 maxi ruža i 4 macaronsa
u odabranim kombinacijama boja
u modernoj prozirnoj kutiji.

Napomena: Uz boje navedene u ovoj web-trgovini, moguće su i drugačije boje cvijeća i kolača, kao i vrste kolačića. Ukoliko ne vidite boju cvijeta i/ili kombinaciju boja i/ili vrstu kolačića koju biste željeli, slobodno nas kontaktirajte. Povratno ćemo vam se javiti sa svim detaljima o raspoloživosti po vašoj narudžbi.
Važno: Mogućnost odabira drugih vrsta kolačića i određenih kombinacija ovisi o samoj veličini kolačića. Nakon što zaprimimo vaše želje, povratno ćemo vam se javiti o svim mogućnostima vezano uz vašu narudžbu.

 kn
SKU: 5-T-MARU-PX-1 Kategorija:

Opis

Općenito: Svježe i dugotrajno cvijeće je prirodno, pa među cvjetovima iste vrste mogu postojati male razlike u veličini, obliku i boji. Latice i ostali dijelovi cvijeta mogu pokazivati prirodne nesavršenosti budući se radi o prirodnom cvijeću. Sukladno prirodnoj raznolikosti, moguća su mala odstupanja u obliku, veličini i boji u skladu sa prirodom cvijeta, od one prikazane na slici.
Vaša sigurnost nam je najvažnija, pa kolačiće naručujemo tek nakon primitka vaše narudžbe, a isti se pakiraju u slastičarnici u prethodno aranžiranu kutiju, tako da samo najbolje dolazi do vas. Za svaki kolačić, od naših partnera Magnolia Slastica dobivamo potvrdu o datumu izrade, isporuke i sastavu (potvrde čuvamo i omogućujemo da iste, ukoliko želite, dobijete na uvid kod nas). Po primitku kolačića, potrebno ih je konzumirati odmah, ili pravilno pohraniti do konzumacije u frižideru. Preporučujemo konzumaciju kolačića unutar 24h od primitka našeg aranžmana (uz naravno prethodnu brigu i pohranu u frižideru do konzumacije).
Posebno za vrijeme toplih mjeseci, molimo obratite pažnju na kolačiće i njihovu pohranu.

Briga za dugotrajno cvijeće: Dugotrajnom cvijeću nije potrebno dodavati vodu (voda može oštetiti cvijet).
Vlaga može utjecati na trajanje cvijeta i postojanost boje. Izloženost vlazi može uzrokovati gubitak boje. Ne stavljati u kontakt sa drugim živim cvijećem ili poroznim materijalima kako bi spriječili propadanje.

Izloženost svjetlu i toplini: Izloženost suncu kroz duži period može dovesti do promjene u boji, a izloženost toplini uzrokovati sušenje i propadanje cvijeta.

Prolaznost: Tijekom vremena, cvjetovi mogu početi venuti i boja blijediti. Svijetle boje blijede lakše od tamnih.

Vrsta boje kojom je cvijet impregniran: Jestiva boja (netoksična).

Miris: Za oplemenjeni miris moguće dodavanje nekoliko kapi eteričnog ulja u središte cvijeta.

Briga za svježe cvijeće: Svježe cvijeće posebno je odabrano za vas te se aranžira i oblikuje neposredno prije isporuke, a dostavlja se bez vode. Prilikom isporuke, primatelja se informira o važnosti dodavanja vode, a kutije smo za vas posebno dizajnirali i osmislili kako bi imale ulogu vaza.
Prije dodavana vode u kutiju, obavezno ukloniti kolačiće ukoliko se nalaze na dnu kutije. Prilikom dodavanja vode u kutiju, dovoljno je da voda prekrije dno i/ili da krajevi peteljki svježeg cvijeća svakako budu uronjeni 1 cm u vodu.
Trajnost cvijeća moguće je produžiti redovitom promjenom vode (umetak unutar kutije i cvjetovi tom se prilikom uklanjaju, ustajala voda ukloni, unutrašnjost kutije ispere pod mlazom vode i prebriše mekom krpom)

Održavanje kutije: Kutiju prati samo sa vodom, a prebrisati sa mekom krpom.

Izloženost svjetlu i toplini: Izloženost suncu, visokoj temperaturi i vlazi, te izloženost toplini mogu uzrokovati brže propadanje cvijeta.

Dodatne informacije

Boja macaronsa

Bijela, Roza, Crvena, Zlatna, Zelena, Pistacchio, Champagne

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “1 RUŽA I 4 MACARONSA U SWEET MODERN BOX-U”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.IZDVOJENO IZ NAŠE PONUDE