4 RUŽE I 4 KEKSIĆA U SWEET MODERN BOX-U

79,32 €
597,64 kn597,64 kn
 cijena u eurima obračunata po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 

4 ruže i 4 keksića
u odabranim kombinacijama boja
u modernoj prozirnoj kutiji.

Napomena: Uz boje navedene u ovoj web-trgovini, moguće su i drugačije boje cvijeća i kolača, kao i vrste kolačića. Ukoliko ne vidite boju cvijeta i/ili kombinaciju boja i/ili vrstu kolačića koju biste željeli, slobodno nas kontaktirajte. Povratno ćemo vam se javiti sa svim detaljima o raspoloživosti po vašoj narudžbi.

Važno: Mogućnost odabira drugih vrsta kolačića i određenih kombinacija ovisi o samoj veličini kolačića. Nakon što zaprimimo vaše želje, povratno ćemo vam se javiti o svim mogućnostima vezano uz vašu narudžbu.

 kn
SKU: 5-T-KERU-PX-4 Kategorija:

Opis

Općenito: Svježe i dugotrajno cvijeće je prirodno, pa među cvjetovima iste vrste mogu postojati male razlike u veličini, obliku i boji. Latice i ostali dijelovi cvijeta mogu pokazivati prirodne nesavršenosti budući se radi o prirodnom cvijeću. Sukladno prirodnoj raznolikosti, moguća su mala odstupanja u obliku, veličini i boji u skladu sa prirodom cvijeta, od one prikazane na slici.
Vaša sigurnost nam je najvažnija, pa kolačiće naručujemo tek nakon primitka vaše narudžbe, a isti se pakiraju u slastičarnici u prethodno aranžiranu kutiju, tako da samo najbolje dolazi do vas. Za svaki kolačić, od naših partnera Magnolia Slastica dobivamo potvrdu o datumu izrade, isporuke i sastavu (potvrde čuvamo i omogućujemo da iste, ukoliko želite, dobijete na uvid kod nas). Po primitku kolačića, potrebno ih je konzumirati odmah, ili pravilno pohraniti do konzumacije u frižideru. Preporučujemo konzumaciju kolačića unutar 24h od primitka našeg aranžmana (uz naravno prethodnu brigu i pohranu u frižideru do konzumacije).
Posebno za vrijeme toplih mjeseci, molimo obratite pažnju na kolačiće i njihovu pohranu.

Briga za dugotrajno cvijeće: Dugotrajnom cvijeću nije potrebno dodavati vodu (voda može oštetiti cvijet).
Vlaga može utjecati na trajanje cvijeta i postojanost boje. Izloženost vlazi može uzrokovati gubitak boje. Ne stavljati u kontakt sa drugim živim cvijećem ili poroznim materijalima kako bi spriječili propadanje.

Izloženost svjetlu i toplini: Izloženost suncu kroz duži period može dovesti do promjene u boji, a izloženost toplini uzrokovati sušenje i propadanje cvijeta.

Prolaznost: Tijekom vremena, cvjetovi mogu početi venuti i boja blijediti. Svijetle boje blijede lakše od tamnih.

Vrsta boje kojom je cvijet impregniran: Jestiva boja (netoksična).

Miris: Za oplemenjeni miris moguće dodavanje nekoliko kapi eteričnog ulja u središte cvijeta.

Briga za svježe cvijeće: Svježe cvijeće posebno je odabrano za vas te se aranžira i oblikuje neposredno prije isporuke, a dostavlja se bez vode. Prilikom isporuke, primatelja se informira o važnosti dodavanja vode, a kutije smo za vas posebno dizajnirali i osmislili kako bi imale ulogu vaza.
Prije dodavana vode u kutiju, obavezno ukloniti kolačiće ukoliko se nalaze na dnu kutije. Prilikom dodavanja vode u kutiju, dovoljno je da voda prekrije dno i/ili da krajevi peteljki svježeg cvijeća svakako budu uronjeni 1 cm u vodu.
Trajnost cvijeća moguće je produžiti redovitom promjenom vode (umetak unutar kutije i cvjetovi tom se prilikom uklanjaju, ustajala voda ukloni, unutrašnjost kutije ispere pod mlazom vode i prebriše mekom krpom)

Održavanje kutije: Kutiju prati samo sa vodom, a prebrisati sa mekom krpom.

Izloženost svjetlu i toplini: Izloženost suncu, visokoj temperaturi i vlazi, te izloženost toplini mogu uzrokovati brže propadanje cvijeta.

Dodatne informacije

Boja ruža

Crvena, Bordeaux, Roza, Champagne, Bijela, Zlatna, Crna

Boja keksića

Crvena, Roza

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “4 RUŽE I 4 KEKSIĆA U SWEET MODERN BOX-U”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.IZDVOJENO IZ NAŠE PONUDE