RAJSKI MODERN BOUQUET

33,18 €
249,99 kn
 cijena u eurima obračunata po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 

Moderni buket od 3 cvijeta Rajske ptice (Strelitzia) i zelenila.

Napomena: Uz broj cvjetova koji je naveden u ovoj web-trgovini, moguća je narudžba buketa s većim ili manjim brojem cvjetova. Slobodno nas kontaktirajte, povratno ćemo vam se javiti sa svim detaljima o raspoloživosti.

 kn
SKU: 6-MDBQ-6 Kategorija:

Opis

Općenito: Rajska ptica (Strelizija) predstavlja zajedništvo i radost, a boja cvijeta unosi život u svaki dom. Moramo tu dodati još i njenu dugotrajnost pa je zbog sveg navedenog jedan od naših preporuka i dragih nam modernih cvjetnih vrsta.

Ovaj cvijet kao i drugo svježe cvijeće je prirodno, pa među cvjetovima iste vrste mogu postojati male razlike u veličini, obliku i boji. Latice i ostali dijelovi cvijeta mogu pokazivati prirodne nesavršenosti budući se radi o prirodnom cvijeću. Sukladno prirodnoj raznolikosti, moguća su mala odstupanja u obliku, veličini i boji u skladu sa prirodom cvijeta, od one prikazane na slici.

Neke vrste cvijeća smanjeno su na raspolaganju ovisno o godišnjem dobu, pa ukoliko naručeni cvjetni aranžmani djelomično ili potpuno nisu na raspolaganju za željeni rok isporuke u trenutku narudžbe, obavijestiti ćemo vas elektroničkim putem ili putem telefona, kao i o mogućem roku isporuke. Po obavijesti možete prihvatiti trenutno dostupno, novi rok isporuke ili otkazati narudžbu.

Briga za svježe cvijeće: Svježe cvijeće posebno je odabrano za vas te se aranžira i oblikuje neposredno prije isporuke.
Trajnost cvijeća moguće je produžiti redovitom promjenom vode, podrezivanjem stabljika cvjetova, uklanjanjem viška listova koji oduzimaju hranu cvijetu, a dodatno u kontaktu sa vodom mogu skratiti vijek svježine i trajnosti cvijeća u vazi te nadohranom koja je još jedan bonus za svježinu vašeg rezanog cvijeća. Za nadohranu kao i za sva pitanja vezana uz njenu pravilnu upotrebu možete nas kontaktirati.

Izloženost svjetlu i toplini: Izloženost suncu, visokoj temperaturi i vlazi, te izloženost toplini mogu uzrokovati brže propadanje cvijeta.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “RAJSKI MODERN BOUQUET”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.