Out of Stock

BOŽUR MODERN BOUQUET

200,00 kn560,00 kn
 cijena u eurima obračunata po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 

Moderni buket od božura

Napomena: Uz broj cvjetova koji je naveden u ovoj web-trgovini, moguća je narudžba buketa s većim ili manjim brojem cvjetova. Slobodno nas kontaktirajte, povratno ćemo vam se javiti sa svim detaljima o raspoloživosti.

 kn
SKU: 6-MDBQ-8 Kategorija:

Opis

Općenito: Ovisno o sezonskoj dostupnosti, ovaj Modern bouquet sadrži božure raspoloživih boja. O trenutnoj dostupnosti i raspoloživosti božura obavještavamo odmah po narudžbi, te prema Vašem odabiru raspoloživih boja slažemo ovaj buket.

Božuri su smanjeno na raspolaganju ovisno o godišnjem dobu, pa ukoliko djelomično ili potpuno nisu na raspolaganju za željeni rok isporuke u trenutku narudžbe, po obavijesti možete prihvatiti trenutno dostupno, novi rok isporuke ili naravno otkazati narudžbu.

Svježe cvijeće je prirodno, pa među cvjetovima iste vrste mogu postojati male razlike u veličini, obliku i boji. Latice i ostali dijelovi cvijeta mogu pokazivati prirodne nesavršenosti budući se radi o prirodnom cvijeću. Sukladno prirodnoj raznolikosti, moguća su mala odstupanja u obliku, veličini i boji u skladu sa prirodom cvijeta, od one prikazane na slici.

Briga za svježe cvijeće: Svježe cvijeće posebno je odabrano za vas te se aranžira i oblikuje neposredno prije isporuke, a dostavlja se bez vode. Prilikom isporuke, primatelja se informira o važnosti dodavanja vode, a kutije smo za vas posebno dizajnirali i osmislili kako bi imale ulogu modernih vaza. Trajnost cvijeća moguće je produžiti redovitom promjenom vode (cvjetovi unutar kutije tom se prilikom uklanjaju, ustajala voda ukloni, unutrašnjost kutije ispere pod mlazom vode i prebriše mekom krpom)

Izloženost svjetlu i toplini: Izloženost suncu, visokoj temperaturi i vlazi, te izloženost toplini mogu uzrokovati brže propadanje cvijeta.

Dodatne informacije

Opcije

S (10 božura u Modern bouquet-u), M (20 božura u Modern bouquet-u), L (28 božura u Modern bouquet-u)

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BOŽUR MODERN BOUQUET”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.IZDVOJENO IZ NAŠE PONUDE