MODERN BOUQUET ROYAL GARDENS

13,27 € - 99,54 €
100,00 kn750,00 kn
 cijena u eurima obračunata po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 

Moderni buket od gipsofile u odabranoj boji

Napomena: Uz boje ponuđene za ovaj buket, moguće su i drukčije boje cvijeća. Ukoliko ne vidite boju cvijeta i/ili kombinaciju boja koju biste željeli, slobodno nas kontaktirajte. Povratno ćemo vam se javiti sa svim detaljima o raspoloživosti po vašoj narudžbi.

 kn
SKU: 6-MDBQ-1 Kategorija:

Opis

Općenito: Gipsofila je cvijet raspoloživ tijekom cijele godine, a zahvalna je i za proces sušenja, pa se ovaj buket, iako dolazi svjež, može nakon sušenja čuvati godinama.
Odabrali smo moderne boje, a cvijet dolazi u Modern bouquet Royal Gardens pakiranju, te je moguće odabrati nekoliko veličina buketa. Svaka odabrana veličina buketa sa pažnjom se kreira i umata u moderne kreacije.
Svježe cvijeće je prirodno, pa među cvjetovima iste vrste mogu postojati male razlike u veličini, obliku i boji. Latice i ostali dijelovi cvijeta mogu pokazivati prirodne nesavršenosti budući se radi o prirodnom cvijeću.
Sukladno prirodnoj raznolikosti, moguća su mala odstupanja u obliku, veličini i boji u skladu sa prirodom cvijeta, od one prikazane na slici.

Briga za svježe cvijeće: Svježe cvijeće posebno je odabrano za vas te se aranžira i oblikuje neposredno prije isporuke.
Trajnost cvijeća moguće je produžiti redovitom promjenom vode, podrezivanjem stabljika cvjetova te nadohranom koja je još jedan bonus za svježinu vašeg rezanog cvijeća. Za nadohranu kao i za sva pitanja vezana uz njenu pravilnu upotrebu možete nas kontaktirati.

Izloženost svjetlu i toplini: Izloženost suncu, visokoj temperaturi i vlazi, te izloženost toplini mogu uzrokovati brže propadanje cvijeta.

Dodatne informacije

Veličina

Mikro, Mini, Mali, Srednji, Veliki, Maxi

Boja

Bijela, Nježno roza, Nježno plava, Lila

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MODERN BOUQUET ROYAL GARDENS”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.IZDVOJENO IZ NAŠE PONUDE