PAMPAS MODERN BOUQUET

19,91 € - 69,02 €
150,00 kn520,00 kn
 cijena u eurima obračunata po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 

Pampas Modern Bouquet

Napomena: Uz boje ponuđene za ovaj buket, moguće su i drukčije boje cvijeća. Ukoliko ne vidite boju cvijeta i/ili kombinaciju boja koju biste željeli, slobodno nas kontaktirajte. Povratno ćemo vam se javiti sa svim detaljima o raspoloživosti po vašoj narudžbi.

SKU: 6-MDBQ-9 Kategorija:

Opis

Općenito: Pampas je cvijet raspoloživ tijekom cijele godine, a zahvalan je i za proces sušenja, pa se ovaj buket može nakon sušenja čuvati godinama.
Odabrali smo moderne boje, a cvijet dolazi u Modern bouquet Royal Gardens pakiranju, te je moguće odabrati nekoliko veličina buketa. Svaka odabrana veličina buketa sa pažnjom se kreira i umata u moderne kreacije.
Svježe cvijeće je prirodno, pa među cvjetovima iste vrste mogu postojati male razlike u veličini, obliku i boji. Latice i ostali dijelovi cvijeta mogu pokazivati prirodne nesavršenosti budući se radi o prirodnom cvijeću.
Sukladno prirodnoj raznolikosti, moguća su mala odstupanja u obliku, veličini i boji u skladu sa prirodom cvijeta, od one prikazane na slici.

Briga za svježe cvijeće: Svježe cvijeće posebno je odabrano za vas te se aranžira i oblikuje neposredno prije isporuke.
Trajnost cvijeća moguće je produžiti redovitom promjenom vode, podrezivanjem stabljika cvjetova te nadohranom koja je još jedan bonus za svježinu vašeg rezanog cvijeća. Za nadohranu kao i za sva pitanja vezana uz njenu pravilnu upotrebu možete nas kontaktirati.

Izloženost svjetlu i toplini: Izloženost suncu, visokoj temperaturi i vlazi, te izloženost toplini mogu uzrokovati brže propadanje cvijeta.

Dodatne informacije

Veličina

small, medium s maxi Proteom, large s maxi Proteom

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “PAMPAS MODERN BOUQUET”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.IZDVOJENO IZ NAŠE PONUDE