MAXI PLUS MODERN BOUQUET ROYAL GARDENS

127,41 €
959,97 kn
 cijena u eurima obračunata po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 

Maxi Moderni buket od gispofile, mini ružica i margareta

Napomena: Uz boje vidljive na buketu, moguće su i drukčije boje cvijeća. Ukoliko ne vidite boju cvijeta i/ili kombinaciju boja i cvijeća koju biste željeli, slobodno nas kontaktirajte. Povratno ćemo vam se javiti sa svim detaljima o raspoloživosti po vašoj narudžbi.

 kn
SKU: 6-MDBQ-2 Kategorija:

Opis

Općenito: Ovaj buket od gipsofile, ruža i margareta osmišljen je u modernim bojama.

Svježe cvijeće je prirodno, pa među cvjetovima iste vrste mogu postojati male razlike u veličini, obliku i boji. Latice i ostali dijelovi cvijeta mogu pokazivati prirodne nesavršenosti budući se radi o prirodnom cvijeću. Sukladno prirodnoj raznolikosti, moguća su mala odstupanja u obliku, veličini i boji u skladu sa prirodom cvijeta, od one prikazane na slici.

Briga za svježe cvijeće: Svježe cvijeće posebno je odabrano za vas te se aranžira i oblikuje neposredno prije isporuke.
Trajnost cvijeća moguće je produžiti redovitom promjenom vode, podrezivanjem stabljika cvjetova te nadohranom koja je još jedan bonus za svježinu vašeg rezanog cvijeća. Za nadohranu kao i za sva pitanja vezana uz njenu pravilnu upotrebu možete nas kontaktirati.

Izloženost svjetlu i toplini: Izloženost suncu, visokoj temperaturi i vlazi, te izloženost toplini mogu uzrokovati brže propadanje cvijeta.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MAXI PLUS MODERN BOUQUET ROYAL GARDENS”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.IZDVOJENO IZ NAŠE PONUDE