ROYAL GARDENS & LYKKE MODERN BOX

115,47€
870,00 kn
 cijena u eurima obračunata po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 

4 roza svježe ruže i
Lyyke ogrlica po odabiru
u modernoj prozirnoj kutiji

Napomena: fotografije ogrlica
iz ponude možete pogledati ovdje

 kn
SKU: 7-GIFT-T-RO-PX-4-LYKKE-1 Kategorija:

Opis

ROYAL GARDENS dugotrajne ruže

Općenito: Dugotrajne ruže su prirodne, pa među ružama iste vrste mogu postojati male razlike u veličini, obliku i boji. Latice i ostali dijelovi cvijeta mogu pokazivati prirodne nesavršenosti budući se radi o prirodnom cvijeću.

Održavanje kutije: Kutiju prati samo sa vodom, a prebrisati sa mekom krpom.

Vlaga: Vlaga može utjecati na trajanje cvijeta i postojanost boje. Izloženost vlazi može uzrokovati gubitak boje. Ne stavljati u kontakt sa drugim živim cvijećem ili poroznim materijalima kako bi spriječili propadanje.

Izloženost svjetlu i toplini: Izloženost suncu kroz duži period može dovesti do promjene u boji, a izloženost toplini uzrokovati sušenje i propadanje cvijeta.

Prolaznost: Tijekom vremena, cvjetovi mogu početi venuti i boja blijediti. Svijetle boje blijede lakše od tamnih.

Vrsta boje kojom je cvijet impregniran:
Jestiva boja (netoksična).

 

LYKKE – nakit s dozom sreće

Lykke je sreća, Lykke je esencija života, Lykke je putokaz koji će vam otkriti gdje se sreća nalazi, sve što trebate je otvoriti svoje oči. Posvuda se nalaze stvari koje nas čine sretnima, samo ih trebamo pronaći.
Lykke nakit s novom kolekcijom mijenja poimanje nakita kao modnog dodatka i donosi nešto više, donosi nakit koji se nosi i osjeća.

Lykke personalizirani mirisni medaljon je nakit od kirurškog čelika s 18 karatnom pozlatom koji dolazi u kompletu s dva eterična ulja po vašem izboru i posebno kreiranim spužvicama različitih boja. Na spužvicu možete nanijeti eterično ulje ili omiljeni parfem i uživati u njegovom mirisu danima. Otkrijte čari personaliziranog mirisnog nakita koji će gravurom na poleđini medaljona nositi esenciju vas, vaše osobnosti i vašega stila.

Lykke Vintage Rose mirisni medaljon kojeg možeš personalizirati samo za tvoju dragu kumu, a kreiran je sa svrhom da se pokaže podrška i solidarnost u borbi koja utječe na značajan broj žena, a to je rak dojke. Motiv ruže koji krasi ovaj medaljon odabran je radi simbolike koja se veže uz taj cvijet, a to je ljubav, ženstvenost i nježnost s jedne strane, a s druge strane hrabrost, strast i ljubav prema životu.

ODRŽAVANJE NAKITA
Održavanje nakita od kirurškog čelika: Lykke mirisni nakit izrađen je od kirurškog čelika koji ne sadrži nikal i cink što je od velike važnosti za hipoalergenu i osjetljivu kožu. Presvučen je slojem 18 karatne pozlate. Vaš nakit s vremenom može izgubiti sjaj ili pozlatu zbog parfema, klorida u vodi ili zbog kiselosti vaše kože (pH). Iz tog razloga preporučamo da nakit skinite prije tuširanja, vježbanja i sl. Prije spremanja obrišite nakit mekom krpom da bi odstranili znoj i nečistoće. *Ne nanosite parfem direktno na nakit.

Održavanje mirisnih spužvica: Spužvica je izrađena od filca, pere se s hladnom vodom, dodavanjem male količine blagog deterdženta, preporučljivo ostaviti u otopini nekoliko minuta te spužvicu isprati laganim tapkanjem prstima te staviti na ručnik da se osuši. Preporučamo spužvicu prati laganim pokretima kako se ne bi uništila. Spužvica je predviđena za višekratnu upotrebu.

Više o proizvodu na – https://www.lykke.hr

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “ROYAL GARDENS & LYKKE MODERN BOX”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.IZDVOJENO IZ NAŠE PONUDE