Out of Stock

9 NJEŽNOROZIH BOŽURA U LUX MIRROR BOX-U

1.007,66 kn
 cijena u eurima obračunata po fiksnom tečaju konverzije 7,53450 

9 nježnorozih svježih bužura
u modernoj prozirnoj kutiji.

Napomena: Uz boje navedene u ovoj web-trgovini, moguće su i drukčije boje cvijeća. Ukoliko ne vidite boju cvijeta i/ili kombinaciju boja koju biste željeli, slobodno nas kontaktirajte. Povratno ćemo vam se javiti sa svim detaljima o raspoloživosti po vašoj narudžbi.

Nema na zalihi

SKU: 2-S-RN-MR-9 Kategorije: ,

Opis

Općenito: Svježe cvijeće je prirodno, pa među cvjetovima iste vrste mogu postojati male razlike u veličini, obliku i boji. Latice i ostali dijelovi cvijeta mogu pokazivati prirodne nesavršenosti budući se radi o prirodnom cvijeću. Sukladno prirodnoj raznolikosti, moguća su mala odstupanja u obliku, veličini i boji u skladu sa prirodom cvijeta, od one prikazane na slici.

Briga za svježe cvijeće: Svježe cvijeće posebno je odabrano za vas te se aranžira i oblikuje neposredno prije isporuke, a dostavlja se bez vode. Prilikom isporuke, primatelja se informira o važnosti dodavanja vode, a kutije smo za vas posebno dizajnirali i osmislili kako bi imale ulogu modernih vaza.
Trajnost cvijeća moguće je produžiti redovitom promjenom vode (cvjetovi unutar kutije tom se prilikom uklanjaju, ustajala voda ukloni, unutrašnjost kutije ispere pod mlazom vode i prebriše mekom krpom)

Održavanje kutije: Kutiju prati samo sa vodom, a prebrisati mekom krpom.

Izloženost svjetlu i toplini: Izloženost suncu, visokoj temperaturi i vlazi, te izloženost toplini mogu uzrokovati brže propadanje cvijeta.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “9 NJEŽNOROZIH BOŽURA U LUX MIRROR BOX-U”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.IZDVOJENO IZ NAŠE PONUDE