Out of Stock

1 TAMNOROZI BOŽUR U MODERNOJ PROZIRNOJ KUTIJI

50,00 

1 tamnorozi svježi bužur
u modernoj prozirnoj kutiji.

Napomena: Uz boje navedene u ovoj web-trgovini, moguće su i drukčije boje cvijeća. Ukoliko ne vidite boju cvijeta i/ili kombinaciju boja koju biste željeli, slobodno nas kontaktirajte. Povratno ćemo vam se javiti sa svim detaljima o raspoloživosti po vašoj narudžbi.

Nema na zalihi

SKU: 2-S-RT-PX-1 Kategorija:

Opis

Općenito: Svježe cvijeće je prirodno, pa među cvjetovima iste vrste mogu postojati male razlike u veličini, obliku i boji. Latice i ostali dijelovi cvijeta mogu pokazivati prirodne nesavršenosti budući se radi o prirodnom cvijeću. Sukladno prirodnoj raznolikosti, moguća su mala odstupanja u obliku, veličini i boji u skladu sa prirodom cvijeta, od one prikazane na slici.

Briga za svježe cvijeće: Svježe cvijeće posebno je odabrano za vas te se aranžira i oblikuje neposredno prije isporuke, a dostavlja se bez vode. Prilikom isporuke, primatelja se informira o važnosti dodavanja vode, a kutije smo za vas posebno dizajnirali i osmislili kako bi imale ulogu modernih vaza. Prilikom dodavanja vode u kutiju, dovoljno je da voda prekrije dno i/ili da krajevi peteljki svježeg cvijeća svakako budu uronjeni 1 cm u vodu.
Trajnost cvijeća moguće je produžiti redovitom promjenom vode (umetak unutar kutije i cvjetovi tom se prilikom uklanjaju, ustajala voda ukloni, unutrašnjost kutije ispere pod mlazom vode i prebriše mekom krpom)

Održavanje kutije: Kutiju prati samo sa vodom, a prebrisati sa mekom krpom.

Izloženost svjetlu i toplini: Izloženost suncu, visokoj temperaturi i vlazi, te izloženost toplini mogu uzrokovati brže propadanje cvijeta.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “1 TAMNOROZI BOŽUR U MODERNOJ PROZIRNOJ KUTIJI”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.IZDVOJENO IZ NAŠE PONUDE