PAMPAS AND ROSE BOXED IN MODERN LOVE

380,00kn650,00kn

Modern Flower Love Box s pampasom i champagne dugotrajnim ružama zapakiranima u pastel rozu EvoLove Honey Comb kutiji s poklopcem.

Napomena: Uz boje ponuđene za ovaj flower box, moguće su i drukčije boje cvijeća i kutija. Ukoliko ne vidite boju cvijeta i/ili kombinaciju boja koju biste željeli, slobodno nas kontaktirajte. Povratno ćemo vam se javiti sa svim detaljima o raspoloživosti po vašoj narudžbi. Obzirom da su kutije poizvodi domaće proizvodnje i radi ekonomičnosti se izrađuju prema narudžbi, ovisno o raspoloživosti ponekada je očekivano vrijeme izrade do trenutka slanja 7-10 dana. Svakako ćete odmah po narudžbi na vaš mail dobiti obavijest o očekivanom roku isporuke i svim detaljima za naručeni proizvod.

Obriši
kn
SKU: 7-EVLE-PARO Kategorija:

Opis

OPIS

Općenito: Posebno odabrani cvjetovi aranžiraju se kako bi odgovarali kutiji i vašim željama, tako da se boje nadopunjuju, a kutija se aranžira sa dugotrajnim ružama i pampasom.
Odabrali smo moderne boje, cvijet dolazi u Evo Love kutiji, a svaka kutija sa pažnjom se aranžira u moderne kreacije.
Cvijeće je prirodno, pa među cvjetovima iste vrste mogu postojati male razlike u veličini, obliku i boji. Latice i ostali dijelovi cvijeta mogu pokazivati prirodne nesavršenosti budući se radi o prirodnom cvijeću.
Sukladno prirodnoj raznolikosti, moguća su mala odstupanja u obliku, veličini i boji u skladu sa prirodom cvijeta, od one prikazane na slici.

Vlaga: Vlaga može utjecati na trajanje cvijeta i postojanost boje. Izloženost vlazi može uzrokovati gubitak boje. Ne stavljati u kontakt sa drugim živim cvijećem ili poroznim materijalima kako bi spriječili propadanje.
Izloženost svjetlu i toplini: Izloženost suncu kroz duži period može dovesti do promjene u boji, a izloženost toplini uzrokovati sušenje i propadanje cvijeta.

Prolaznost: Tijekom vremena, cvjetovi mogu početi venuti i boja blijediti. Svijetle boje blijede lakše od tamnih.
Vrsta boje kojom je cvijet impregniran: Jestiva boja (netoksična).

O KUTIJAMA:

EvoLove♥️ kutije kreirane su kako bi se dodatno očuvao okoliš i smanjilo korištenje vrećica i jednokratne ambalaže, a u ovom slučaju ostaje lijep, zanimljiv i koristan predmet koji može postužiti dalje u upotrebi za bezbroj varijanti za sve uzraste.
Kutije se proizvode u Zagrebu, u tvrtci koje ima preko 20 godina tradicije izrade ambalaže sa vodećim tvrtkama u RH i regiji, a svojim izgledom, kvalitetom i inovativnošću jedinstveni su na tržištu.

O BRENDU kutija:
EvoLove novi je brand luksuznih poklon kutija proizvedenih u Hrvatskoj za novo, drugačije iskustvo darivanja.

Čarolija darivanja ima jednaku snagu kao i zadovoljstvo primanja. Nebitno je s koje se strane nalazimo.

Zaboravite na pisane poruke, vrećice, papire za zamatanje…Pojednostavnimo priču razmišljajući u smjeru održivosti, kreativnosti i praktičnosti.
Kutije za poklone su puno više od toga jer način darivanja vrijedi više od samoga dara.
Kutije za uvijek.
♥️
www.evolove.hr

Dodatne informacije

Dimenzije N/A
Odabir opcije

S, M, LSWEET & NEAT