BLACK MODERN LOVE BOX

96,00kn350,00kn

Modern Flower Love Box s plavim hortenzijama u EvoLove crnom Honey Comb Boxu sa satenskom vrpcom.

Napomena: Uz boje ponuđene za ovaj flower box, moguće su i drukčije boje cvijeća i kutija. Ukoliko ne vidite boju cvijeta i/ili kombinaciju boja koju biste željeli, slobodno nas kontaktirajte. Povratno ćemo vam se javiti sa svim detaljima o raspoloživosti po vašoj narudžbi.
Obzirom da su kutije proizvodi domaće proizvodnje i radi ekonomičnosti se izrađuju prema narudžbi, ovisno o raspoloživosti ponekada je očekivano vrijeme izrade do trenutka slanja 7-10 dana. Svakako ćete odmah po narudžbi na vaš mail dobiti obavijest o očekivanom roku isporuke i svim detaljima za naručeni proizvod.

Obriši
kn
SKU: 7-EVLV-BMLB Kategorija:

Opis

OPIS

Općenito: Posebno odabrani cvjetovi aranžiraju se kako bi odgovarali kutiji i vašim željama, tako da se boje nadopunjuju, a kutija se aranžira sa svježim cvjetovima hortenzija.
Odabrali smo moderne boje, a cvijet dolazi u Evo Love kutiji, te je moguće odabrati nekoliko veličina aranžirane kutije. Svaka odabrana veličina sa pažnjom se aranžira u moderne kreacije.
Cvijeće je prirodno, pa među cvjetovima iste vrste mogu postojati male razlike u veličini, obliku i boji. Latice i ostali dijelovi cvijeta mogu pokazivati prirodne nesavršenosti budući se radi o prirodnom cvijeću.
Sukladno prirodnoj raznolikosti, moguća su mala odstupanja u obliku, veličini i boji u skladu sa prirodom cvijeta, od one prikazane na slici.
Na slici su korišteni svježi cvjetovi plavih hortenzija.

Briga za svježe cvijeće: Svježe cvijeće posebno je odabrano za vas te se aranžira i oblikuje neposredno prije isporuke.
Trajnost cvijeća moguće je produžiti redovitom promjenom vode, podrezivanjem stabljika cvjetova te nadohranom koja je još jedan bonus za svježinu vašeg rezanog cvijeća. Za nadohranu kao i za sva pitanja vezana uz njenu pravilnu upotrebu možete nas kontaktirati.

Izloženost svjetlu i toplini: Izloženost suncu, visokoj temperaturi i vlazi, te izloženost toplini mogu uzrokovati brže propadanje cvijeta.

O KUTIJAMA

EvoLove♥️ kutije kreirane su kako bi se dodatno očuvao okoliš i smanjilo korištenje vrećica i jednokratne ambalaže, a u ovom slučaju ostaje lijep, zanimljiv i koristan predmet koji može postužiti dalje u upotrebi za bezbroj varijanti za sve uzraste.
Kutije se proizvode u Zagrebu, u tvrtci koje ima preko 20 godina tradicije izrade ambalaže sa vodećim tvrtkama u RH i regiji, a svojim izgledom, kvalitetom i inovativnošću jedinstveni su na tržištu.

O BRENDU KUTIJA

EvoLove novi je brand luksuznih poklon kutija proizvedenih u Hrvatskoj za novo, drugačije iskustvo darivanja.

Čarolija darivanja ima jednaku snagu kao i zadovoljstvo primanja. Nebitno je s koje se strane nalazimo.

Zaboravite na pisane poruke, vrećice, papire za zamatanje…Pojednostavnimo priču razmišljajući u smjeru održivosti, kreativnosti i praktičnosti.
Kutije za poklone su puno više od toga jer način darivanja vrijedi više od samoga dara.
Kutije za uvijek.
♥️
www.evolove.hr

Dodatne informacije

Dimenzije N/A
Opcije odabira

S, M, L

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “BLACK MODERN LOVE BOX”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *SWEET & NEAT