BIRTHDAY BOX

34,00kn89,25kn

Kutije s prigodnom porukom za Vaš poklon – umjesto umatanja začinite rođendansko darivanje. Svaka kutija posebna je na svoj način, pa tako neke imaju i zatvaranje na magnet.

NAPOMENA:
Obzirom da su poizvodi domaće proizvodnje i mnogi se ručno izrađuju, očekivano vrijeme izrade do trenutka slanja je 7-10 dana. Svakako ćete odmah po narudžbi na vaš mail dobiti obavijest o očekivanom roku isporuke i svim detaljima.

Obriši
SKU: 7-EVLV-BDAY Kategorija:

Opis

O KUTIJAMA:

EvoLove♥️ kutije kreirane su kako bi se dodatno očuvao okoliš i smanjilo korištenje vrećica i jednokratne ambalaže, a u ovom slučaju ostaje lijep, zanimljiv i koristan predmet koji može postužiti dalje u upotrebi za bezbroj varijanti za sve uzraste.
Kutije se proizvode u Zagrebu, u tvrtci koje ima preko 20 godina tradicije izrade ambalaže sa vodećim tvrtkama u RH i regiji, a svojim izgledom, kvalitetom i inovativnošću jedinstveni su na tržištu.

O BRENDU:
EvoLove novi je brand luksuznih poklon kutija proizvedenih u Hrvatskoj za novo, drugačije iskustvo darivanja.

Čarolija darivanja ima jednaku snagu kao i zadovoljstvo primanja. Nebitno je s koje se strane nalazimo.

Zaboravite na pisane poruke, vrećice, papire za zamatanje…Pojednostavnimo priču razmišljajući u smjeru održivosti, kreativnosti i praktičnosti.
Kutije za poklone su puno više od toga jer način darivanja vrijedi više od samoga dara.
Kutije za uvijek.
♥️
www.evolove.hr

Dodatne informacije

Dimenzije 22 × 16 × 5 cm
Odabir opcije

Let us celebrate – Medium kutija na magnet, Let us celebrate – Small cube kutija sa poklopcem, Happy birthday to you – Large bijela kutija sa poklopcem, Happy birthday – Medium roza kutija s tortom na poklopcu, Happy birthday to you – Mini flat box, It is a gift – Large bijela kutija s natpisom, Keep calm & open your gift – Large crvena kutija s natpisom, The greatest gift of all time – Large bijela kutija s natpisom



SWEET & NEAT